Suflet uchodzi za danie bardzo trudne do wykonania. Faktycznie, jego przygotowanie wymaga pewnych umiejętności, ale bez obaw - z mojego przepisu dowiesz się, jak zrobić suflet idealny, który zasmakuje nie tylko osobom, których jadłospis dyktuje dieta ketogenna! Taki suflet to rewelacyjny pomysł na dietetyczne śniadanie z jajkiem i serem w roli głównej.
Dobre tłuszcze, których mnóstwo znajdziemy w tej sycącej potrawie, pochodzą z prawdziwego masła oraz bogatych w kwasy omega-3 jajek. Swój niepowtarzalny smak keto suflet zawdzięcza jednak serowi brie - niewiele osób wie, że tego typu ser pleśniowy jest wyjątkowo bogaty w łatwo przyswajalne białko, a także witaminy i minerały, w tym szczególnie potrzebne nam na keto elektrolity. Do jego unikalnych składników zaliczymy także tyrozynę, aminokwas mający dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie!
Francuski suflet serowy
Wybierz swój KETO jadłospis